• Организационна информация във връзка с вирус COVID-19

Уважаеми клиенти,

Във връзка с обявеното извънредно положение и разпространение на COVID-19 на територията на Република България,Добрич Иншурънс Брокърс предприе мерки за превенция на вашето и на нашите служители здраве,като служителите ни ще работят дистанционно,считано от 16.03.2020г.

Всички служители на ДИБ продължават да изпълняват своите служебни задължения,като служебните им телефони и имейли са на разположение за въпроси и съдействие.Полиците и сметките ще бъдат издавани и изпращани на имейл.Плащането им ще става както до момента по клиентската ни банкова сметка:Райфайзенбанк,BG75RZBB91551064544137.

Информираме ви,да не се притеснявате ако не разполагате с оригинал на полица ,тъй като при извършено плащане застрахователят е в риск по полицата! Всички настъпили застрахователни събития ще бъдат обслужвани от нас  своевременно и професионално както до момента!!

След нормализиране на обстановката и подновяване режима на работа при стандартни условия,всички  полици и прилежащи документи към тях ,ще получите в оригинал.При необходимост е възможно  да ги получите на удобно за вас  място , след предварителна уговорка при спазване разпоредбите и  инструкциите на държавните власти.


Искам да ви уверя,че безопасността и благосъстоянието ви остават най-големият ни приоритет.

Лично ви благодаря за разбирането и се извинявам за причинения ви дискомфорт.


Бъдете здрави!
-- 
Nikolay Pavlov
Dobrich Insurance Brokers
manager
Phone :+359 58 601751
mobile:+359 887538936
mailto:nikolay.pavlov@dib-bg.com
www:dib-bg.com